Torres 5G cremades

Al YouTube, un senyor va penjar un vídeo absurd que relacionava les pandèmies recents amb les radiacions que usem els humans en la història recent. Evidentment, de les pandèmies antigues no en parlava perquè no li interessava. Vaig tenir l’ocasió de sentir-lo abans que l’eliminessin del YouTube, que mira que són bones persones que ara persegueixen les Fake News.

La veritat és que no el van retirar perquè fossin mentides absurdes, sinó perquè uns altres senyors a Anglaterra es van dedicar a cremar torres de 5G, responsables, segons el vídeo, de la pandèmia actual. La notícia a la BBC està més ben explicada, però el titular de The Sun és més explícit: Idiots ‘BURNING 5G masts’ after conspiracy that ‘radiation sparked coronavirus’ is spread by celebs.

No us queixeu, que ens passen poques coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.