Crida a la participació del DLP 2014

El dissabte 20 de setembre se celebra a tot el món el Dia de la Llibertat del Programari i a Barcelona el celebrarem al Centre Cívic de Les Corts.

La idea és fer una sèrie de xerrades sobre programari lliure com hem fet altres anys i per això us demano si teniu algun projecte del que pogueu parlar i presentar-lo. També ens agradaria tocar aquest any qüestions relatives a la privacitat.

Si teniu alguna idea o projecte per una xerrada o si teniu algun dubte, si us plau, aviseu-me a rcarreras@caliu.cat.

2.608 thoughts on “Crida a la participació del DLP 2014

  1. si eu l-am vàzut si auzit în Secuime când fiind cu prieteni români ,ei nu vroiau sà vorbeascà românà si m-au làsat pe mine sà cearà mâncare la restaurant în limba mea magyarà de baltà.Ar trebuie sà se sàrute pe buze acesti neofacisti unguri si neolegionari români nostri… e acelas mod de gândire…

  2. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  3. I have studied science, it works with hypothesis, but accepts it as a fact only if that hypothesis is proved.Gravity is provable, by experiments. Gravity is not self evident, it requires 4 dimensional thinking as we understand it now.Darwins theory of evolution was experimentaly proved."It has a preponderance of evidence in its favour" – I would say more people supports anthropogenic climate change. I admit that humans have inlfuence on climate, the dispute is here about how much.What is needed to be done is a political question, nothing to do with science.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.