Dia de la Llibertat del Programari 2013

El passat dissabte 21 es va celebrar al Centre Cívic de Les Corts de Barcelona el Dia de la Llibertat del Programari. El dia anterior es va celebrar a La Palma de Cervelló i el mateix dia també al Prat de Llobregat.

A l’esdeveniment de Les Corts hi va haver xerrades d’F-Droid, un repositori de programes lliures per Android i Cyanogen, connexió de Raspberry Pi amb més maquinari lliure, nuclis Linux en temps real, Open Street Map, Raspberry Pi i un fòrum obert sobre la situació actual del programari lliure. Trobareu enllaços i més informació al wiki de l’esdeveniment.

Vam tenir una assistència superior a la dels últims anys i pel que sembla tothom va quedar content. Vam fer unes poques fotos de record.

Moltes gràcies als assistents i en especial als ponents.

This entry was posted in General.

2.454 thoughts on “Dia de la Llibertat del Programari 2013

  1. – That is the precise weblog for anyone who needs to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great!

  2. somehow i agree with :(. where is constructive criticism when a writer (in this case a blogger) cannot take stuffs like that? this is the real world. we cannot have everything sweet, ya know. just my two cents. anyway, i love your blog! keep it up!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada