Festa Raring al Clot

Dissabte vam fer la festa Ubuntu Raring Ringtail a l’Escola del Clot de Barcelona amb unes 80 persones que hi van assistir a les diferents xerrades i instal·lacions.

P1020255

Vàrem començar la jornada amb una presentació sobre el què és l’Ubuntu i l’equip LoCo Catalan Team. Després hi van haver dues xerrades del Sergi Grau: HTML5 i Android 4.2.

dunetna

En una altra aula, es feia la xerrada sobre el programa Free & Open Source Software Outreach for Women amb la Mònica Ramírez, desenvolupadora de Debian.

Oriol

Després, hi havia les xerrades de Metadistribucions basades en Ubuntu fent servir Remastersys amb en Jordi Binefa i ChameleonPI (una versió de Raspbian per a jocs per la Raspberry Pi) amb en Carles Oriol.

Binefa

En Joan de Gràcia va presentar la Linkat Edu 12.04, la primera versió basada en Ubuntu i en Jordi Binefa va parlar de Maquinari lliure amb Ubuntu.

P1020250

Mentres tant, es feien les instal·lacions i les resolucions de dubtes a l’aula d’instal·lacions i s’atenien les demandes de samarretes de l’equip i es repartien guies d’instal·lació i ús de l’Ubuntu.

I vam acabar amb el clàssic sorteig de samarretes i un Ubuntu Handbook.

P1020268

Després de la festa, uns quants vam anar a dinar.

6.168 thoughts on “Festa Raring al Clot

  1. Thanks Dan,for your interest and support! More than happy for MK to share my email and web address with you.It all sounds very interesting. Will it be just MP3 files or also AAC files for high quality downloads.There are a couple of templates that I have found on elegant themes that I love so it would be great to be able to incorporate it all.

  2. You’re a brave woman if you feel up to that, Dana. I had a hangover a couple of months ago for the first time in years and it brought home to me how unsuited I would be for the rigors of university life nowadays.

  3. , have mercy woman! It takes a sense of charity, a basic theological virtue, and a dampening of pride, the worst of the seven deadly sins, to hold your tongue and quell bitter thoughts. None of us is that hot. Oh, and always talk politely to each other, and greet him when you see him after work, even though you see him all the time. Most the older single men I know are really, really bitter. Lots of baggage there and I don’t think it’s all their fault.

  4. Hejsan och tack för kommentaren hos mig.Vilka fina bilder du delar med dig av. Fantastiskt. Ute passar också bra i Temat. Här finns också möjligheten att åka skidor både på längden och nedför berget. Har du prövat det med?. Jag åker inte skidor, har inte gjort det sen nån gång efter skolan.Ha en fin vecka/Ulla

  5. அய்யய்யோ அப்ப “இடி”யூரப்பவுக்கு பயந்துதான் நித்தி மதுரையே வந்தாரா… நித்தி கட்டுரையை பற்றிய “கருத்தில்” இருந்தே தெரியும் மக்கு மன்னாரு தி கிரேட்டு ப்ப்ப்ப்பீயானு…. அது சரி ரொம்ப நாளா ஆளையே காணல எங்க பெல்லாரி டூரா?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada