Campanya de nous membres de l’equip ubuntaire

A l’equip d’organització ubuntaire ens dediquem a muntar activitats, en principi presencials, per tot el territori. Som els que muntem les festes de presentació de les noves versions i d’altres festes d’instal·lació.

Ara volem encetar una campanya de captació de nous membres. Per ser membre ubuntaire només cal que ens expliqueu en una reunió per irc què heu fet per Ubuntu i quines idees teniu per seguir fent més coses. No demanem res excepcional, naturalment, només una mica de compromís amb la causa.

Per això, us volem demanar que seguiu les passes per demanar l’accés com a membre dels organitzadors d’Ubuntu seguint les passes pertinents (no us espanteu, en realitat és tot molt simple i ajuda a familiaritzar-se amb les eines de treball de l’equip, el wiki i l’irc). Si sou membres, tindreu dret a un compte de correu de Gmail amb l’adreça *@ubuntu.cat i a la solicitud que ens agradi més li donarem un Official Ubuntu Book Seventh Edition, que fa poc que ha sortit.

2.555 thoughts on “Campanya de nous membres de l’equip ubuntaire

  1. Om Ben. Oh, ternyata review film diharapkan datang dari pengunjung ya? maap, saya baru tahu. Ini benar-benar jaman Web2.0. Semoga sukses dengan Adsense yang menonjol itu. Kekekekekk…

  2. For some reason I decided to check how my ticket was going…I figure 8 months is long enough…and it has been deleted, so I guess all my questions have been answered. Sad, because the sales page is a high ranking, well visited site, and I would have loved the support.I haven’t tried it on new designs because I like knowing any plugins I use are supported.

  3. Well just this once, and only for you Offside …(raises glass of curiously coloured cocktail to lips and takes large draught)Hum, very nice, but a bit light on the hamster surely?Best have another one to check, shake me another, please.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.