Seu per la propera festa ubuntaire

A l’abril es publicarà la versió definitiva de l’Ubuntu 13.04 (de nom Raring Ringtail). Amb aquest motiu, la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en català celebrarà a primers de maig la ja tradicional festa d’alliberament (Release Party). És per això que cerquem el lloc on fer-la i l’equip que organitzi l’esdeveniment.

Aquestes festes s’organitzen arreu del món, i l’equip d’ubuntaires en català hi ha participat sempre de forma molt activa, procurant fer-la a diferents llocs del territori.

En aquests esdeveniments pretenem difondre i apropar el programari lliure en general, i més concretament l’Ubuntu, al públic en general, proposant-los xerrades, tallers i, si així ho volen, ajudant-los a insta·lar l’Ubuntu al seu ordinador. No estan, per tant, enfocats a persones amb grans coneixements tècnics, tot i que també s’hi poden trobar activitats més avançades, si s’escau.

Podeu enviar-me les candidatures a mi mateix a rcarreras_a_ubuntu.cat.
La seu la triarem d’entre les candidatures que es presentin fins el 15 de gener, a la reunió que farem els ubuntaires per irc el dia següent.

Sort!

2.622 thoughts on “Seu per la propera festa ubuntaire

  1. ecepcional historia… lo que la mente puede lograr cuando se enfoca en conseguir la libertad del espiritu invencible… claro eso de volar fisicamente como lo hacian los de esta historia para mi es relativo a volar o fluir en armonia con el universo cuando cultivamos la fe en Dios que nos permita liberarnos del miedo para vivir la ecencia de la vida

  2. With out enough qualified prospects in your Network marketing organization you will not be capable of recruit big enough figures to be able to produce the cash flow which you are searhing for. Uncover during this report a free lead generation method you can begin employing instantly.

  3. I just want to say I am new to blogs and absolutely loved your web-site. Likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely have good writings. Many thanks for revealing your webpage.

  4. we arm every single other law enforcement organization to the teeth for no reason…”Yes, Rhay, because they are LAW ENFORCEMENT. We’re not England where they carry sticks and use harsh language to stop suspects and/or criminals.Law Enforcement needs weapons, and as many as they can carry. Absolutely.The IRS needs to carry weapons? Mmmmm…no, not so much. I’m just not seeing it.

  5. Well isn't this strange.This story comes out at the same time Obama missed the deadline on the spending report,budget report,and the club gitmo report.Also Obama's poll numbers are going down quicker than Rachel Meadow.I smell a rat.This was sit up in order to make guilty whites feel guilty about not supporting the black man in the Whitehouse.Well this white man ain't buyin' it.Nice try FN.

  6. Hej,haj…divne fotografije,uistinu je bilo hladno,osjetila brrrrr…no kad ovako gledam jednostavno bih bez obzira na zimu željela biti tamo…a Å¡ta reći na ova divna i božanstvena,znatiželjna,četveronožna bića…sami po sebi su savrÅ¡eni pa joÅ¡ i uhvaćeni u kadar…jao,divno,mora da si jako uživala i ti i klinčice…Pusek!

  7. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

  8. Innostuin sun blogin kautta lukemaan tän kirjan ja hyvä, että luin. Oli tosi mielenkiintoinen ja hyvä kirja. Alussa meinasin välillä tippua kärryiltä, kun ajassa hypeltiin sinne ja tänne ja välillä oli vaikeuksia muistaa kuka henkikö oli kukin, mutta muuten pidin. Varsinkin kirjan loppu, jossa kerrottiin Evan ja Hitlerin yhteisestä itsemurhasta oli kiinnostava. Kirja pyörii vieläkin mielessä ja mulle se on merkki siitä, että kirja on ollu hyvä. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.