Dia de la Llibertat del Programari 2011

Dissabte 17 de setembre de 2011, se celebra a tot el món el 8è Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day). És el setè any que el celebrem aquí. Es fan xerrades de diverses distribucions i programes lliures, una festa d’instal·lació i muntem una parada amb CD de distribucions, samarretes, adhesius i fulletons per tal de donar informació a tothom que hi estigués interessat al al Centre Cívic Les Corts de Barcelona, al carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35. A més a més, aquest any els amics de la Konfraria de la Vila del Pingüí organitzen activitats el divendres 16 per la tarda i la nit.

Perquè us feu una idea, aquí hi ha unes fotos de l’esdeveniment de l’any passat.

Què és el Dia de la Llibertat del Programari?

El Dia de la Llibertat del Programari (DLP) és una celebració mundial del Programari Lliure i del Codi Font Obert (FOSS). El nostre objectiu en aquesta celebració és educar el públic de tot el món sobre els beneficis d’usar programari lliure d’alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis -en definitiva, a tot arreu! L’organització sense ànim de lucre Software Freedom International coordina el DLP en l’àmbit global, proveeix suport, regals i un punt de col·laboració, però els equips de voluntaris per tot el món organitzen els esdeveniments locals del DLP incidint en les respectives comunitats.

Horaris a La Palma de Cervelló

Divendres 16 de setembre

Hora Títol Ponent
19:00-20:00 Introducció al Programari Lliure i als sistemes GNU/Linux Oriol González Llobet
20:00-20:30 Treu-li suc al teu GPS amb Open Street Map Celso González
20:30-21:30 Instal·lacions Ubuntu, Kubuntu o Lubuntu / Passejada pel poble amb GPS per realitzar una recollida de tracks i dades per treballar-les després en el taller d’Open Street Map i començar a crear el mapa de La Palma de Cervelló
21:30-22:30 Sopar de germanor
22:30-23:15 Guifi·net: la Xarxa oberta, lliure i neutral Gil Forcada
23:15-00:00 Taller: Creant La Palma de Cervelló a Open Street Map Celso González

Horaris a Barcelona

Dissabte 17 de setembre

Hora Títol Ponent
10:00-10:55 Introducció al Programari Lliure Francesc Vilaubí
11:00-11:55 Linkat Joan de Gràcia
12:00-12:55 Experiències en el muntatge d’un media center Orestes Mas
13:00-13:55 Debian GNU/kFreeBSD Robert Millan
14:00-14:55 Viquipèdia Joan Gomà
15:00-15:55 Mozilla Joaquim Perez
16:00-16:55 Arch Linux Guillem Cuberes
17:00-17:55 Xubuntu Miquel Adroer
18:00-18:55 Debian Mònica Ramírez
19:00-19:55 Ubuntu per a éssers humans Josep Gallart
20:00-20:55 Fòrum obert Caliu

2.621 thoughts on “Dia de la Llibertat del Programari 2011

  1. Miguel,O AVB nunca foi adjunto de Mourinho, mas sim observador. Seja como for a experiência de adjunto não e propriamente a mesma da que é responsabilidade de treinador principal.Observar é bem diferente de tomar decisões.Tenho sérias dúvidas que o pendura do Loeb seja tão bom condutor como ele.

  2. Hejsan!Jag håller på med ett projekt om PBV302.Min tanke är att göra modeller av 302:ans olika modeller främst i skala 1:16.Tänkte höra om ni kunde hjälpa mig med lite mått?Det är band och drivkrans jag har lite problem med.Skulle vilja veta bandbredd, Pitch (CC mått) mellan bandplattorna och drivkransens diameter på anläggningsytan.Tackar på förhand! Mvh Niklas Ohlsson

  3. Je surkiffe quand droitard à ses ragnagnas et qu’il se lache avec des truc comme « 1789 = 1917 », « Pinochet et Pétain c’était le bon temps » ou « Si François Flamby est élu ça sera l’invation des chars soviètiques conduits par des femmes à bourqua GNIII, ÇA SERA LE COMMUGNIIIIIISME ! », ça montre leur véritable visage.

  4. hola.soy lita.yo hago bijouterie y compro todo en Once en la calle Uriburu al 300 y hasta el 500 de la misma calle. Veo modelos en todos los negocios fde bijou y asi se lo que se usa y de paso los miro bien y aprendo como hacer algo que no me salia. Besos a todas

  5. Hey Martin, make sure the blackhole.php file is deleted from the server. That’s what actually does the blocking, so if it’s gone, it can’t block anything. If you’ve removed the entire blackhole directory and are still getting blocked, something else is causing it. None of the blackhole files make any changes or add any new code or files anywhere, so their removal should rule them out of the equation.

  6. kirjoitti:Olisi hauska idea kerätä haasteen lopuksi linkkilistaa meidän bloggaajien testaamista resepteistä! Mahtaako olla liian hankala tehtävä? Jos vaikka kyselee niitä, ettei tarvitse tehdä salapoliisityötä?

  7. camilla scrive:Mi trovavo piu’ comoda quando accanto ai nomi dei contatti c’era l’icona “chiam” o “chat”.Anche il fatto di avere la colonna della chat indipendente dal riquadro “foto contatto”. Un a domanda..sbaglio o con la nuova versione non si puo’ cambiare il colore delle finestre?

  8. I understand hunting rifles. I understand handguns. I understand properly licensed, trained private individuals carrying firearms to protect themselves. I do not understand why military assault rifles even exist outside battlefields. What possible, positive service do these things provide? Because lord knows we know their dangers. Seriously? What’s the payoff — aside from the fact that gun makers, gun store owners and Walmart can profit off them?

  9. The pushback will occur when the majority of Americans realize rhetoric is no substitute for reality. Of course this is why Obama is hell-bent on income redistribution and entitlement creation. The less pain the more the thundering herd of sheeples can go to back to their bread-and-circuses amusements. What time is "Jersey Shore" on?

  10. given the massive budgetary problems in NY and NJ, I would be very careful to the extent you are thinking of buying in a good small school district that is next to another small school district that is not so good. seems that combining districts will happen sooner or later– there is no other way to substantially cut costs without gutting services at the ground level. seems reasonable that the tiny school districts will be the first to get merged since their administrative costs are proportionately so out of whack.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.