Crida a la participació per la Festa Maverick

Ui, quatre mesos sense escriure per aquí… Deu ser culpa de l’identi.ca, que jo amb 140 caràcters en tinc de sobres.

S’apropa ja la propera festa ubuntaire, que se celebrarà algun dissabte d’octubre al CTUG de Granollers, i volem veure qui vol donar una xerrada sobre el seu projecte relacionat amb l’Ubuntu i qui està disposat a donar un cop de mà en l’organització de l’esdeveniment. Si us plau, passeu-vos per les pàgines del wiki de la festa en general i el wiki de la festa d’instal·lació per apuntar-vos allà on cregueu oportú.

Si voleu estar al corrent de l’organització de l’esdeveniment, subscriviu-vos a la llista de correu de l’equip organitzador a http://llistes.cpl.upc.edu/listinfo/ubuntucat-equip o llegiu els correus a l’arxiu. També podeu seguir-nos sense tant de detall al Planeta Ubuntu.cat o a Ubuntu.cat. I potser encara més ràpid, al wiki de la festa.

Sóc conscient que encara queda molt per la festa i que encara no sabem ni quin dia es farà, però ens agrada fer previsions amb temps, si ens és possible. Molts de vosaltres probablement no sabreu si esteu disponibles fins que no anunciem el dia de la festa, podeu mantenir-vos informats amb els enllaços proposats i apuntar la vostra xerrada, taller o col·laboració quan pugueu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.