Eina de traducció de descripció de paquets

L’eina Night Monkey, creada pel LoCo Team hungarès, serveix per a traduir les descripcions dels paquets d’Ubuntu, que moltes vegades te’ls trobes sense traducció,  i està dissenyat de manera que les traduccions pugen upstream cap als paquets de Debian.

Clicant als enllaços de les descripcions dels paquets (curtes i llargues) aneu a parar al Launchpad on podeu suggerir una traducció i l’equip de traductors de l’Ubuntu s’encarregarà de revisar-les.

Ho explica molt més bé i en més detall el David (en anglès) al seu blog.

2.552 thoughts on “Eina de traducció de descripció de paquets

  1. Thanks for your marvelous putting up! I quite enjoyed looking at it, you can be quite a great publisher. I can make certain for you to bookmark your site and will certainly eventually keep coming back later in. I wish to encourage you to definitely continue your own great operate, have a good morning! 2012 hostgator discount: 25PERCENTOFFSAVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.