Concurs de disseny de samarreta

A finals d’abril, tindrem la nova versió d’Ubuntu, la Lucid Lynx (el linx lúcid). Com cada vegada, el Catalan LoCo Team fa una samarreta commemorativa i per això fem un concurs. Podeu enviar-me els dissenys a mi o, millor encara, penjar-los al wiki. El disseny s’ha de fer a tres colors, com a màxim.

El disseny guanyador obtindrà una bonica tassa ubuntaire de ceràmica amb un dels següents logotips a elegir:

El termini de presentació de dissenys és des d’ara mateix fins el dia 31 de març de 2010. L’1 d’abril a les 22:00 h es decidirà el disseny guanyador a la reunió quinzenal de l’equip per xat i el 2 d’abril es farà públic.

Sort!

20 thoughts on “Concurs de disseny de samarreta

  1. Pingback: Blog de Rafael Carreras » Blog Archive » Demà hi ha reunió ubuntaire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada