Nou grup al Launchpad

He enviat un correu als membres de l’equip Catalan LoCo Team al Launchpad per tal d’explicar el canvi en l’equip d’organització del LoCo que reprodueixo aquí per a major difusió.

L’equip oficial (~ubuntu.cat) té 65 membres, molts dels quals no participen en cap activitat del LoCo des de fa temps, però que es van apuntar al principi, quan el LoCo encara no era oficial i no hi havia normativa d’accés. Ara plantegem un canvi d’estructura per a l’organització.

Hem creat el grup ~ubuntu.cat-org per a aquesta organització al qual us convidem a apuntar-vos, amb el compromís de participar en aquests assumptes mitjançant la llista de correu http://llistes.cpl.upc.edu/listinfo/ubuntucat-equip i les reunions periòdiques per xat. Aquest grup de gent serà qui tingui la capacitat de decidir allò que s’hagi de decidir a les reunions votant en els casos que calgui.  Es tracta d’un grup del Launchpad restringit, de manera que per a formar-ne part, m’ho heu de dir, millor amb un correu a l’adreça d’aquest missatge.

Ara existeix l’equip de la comunitat (~ubuntaires) d’accés obert a tothom que estigui registrat al Launchpad. Així ningú hauria de quedar exclòs de poder pertànyer als ubuntaires. D’altra banda, l’objectiu del LoCo és fer promoció de l’Ubuntu en català i això es pot fer de formes diverses (traducció, apunts al planeta, activitats, etc).
Semblava lògic doncs, tenir un subgrup específic per a poder decidir de forma més àgil els afers organitzatius de les festes i demés activitats, on hi hagi una revisió periòdica del compromís amb el subequip (és a dir, que caldrà renovar la pertinença cada cert temps,
de moment 1 any). El que no tenia sentit és que tinguéssim un quòrum de 5 vots sobre 65 (menys de 100) membres perquè molts estan desapareguts o no volen/poden participar. De la mateixa manera que existeix l’equip de traducció (~ubuntu-l10n-ca), que té el seu propi funcionament, vam concloure que tenir un subgrup per als temes d’organització era la millor via per a determinar qui està interessat en aquests temes.

Així, si algú deixa de col·laborar en l’organització d’esdeveniments temporalment, no deixarà de pertànyer igualment al LoCo i podrà demanar d’entrar novament al subequip d’organització quan torni a poder/voler.

2.522 thoughts on “Nou grup al Launchpad

 1. Buzmavisi diyor ki:Gaza gelip ben çevireceÄŸim o olacak.Last Wish’i okudum. Çok ÅŸahaneydi. Bir roman gibi olmaması tuhaf gelse de her hikayenin birbiriyle kısa baÄŸlantılarının olması güzeldi.Sizce: 2  0

 2. Je m’insurge, ce brillant scientifique n’a certes pas inventé la classification telle qu’on la connait aujourd’hui, mais il a redoublé de talent, d’imagination et d’intuition pour assembler les éléments connus à l’époque, sans même connaître la structure de l’atome. Fortiche ! Et bien plus, il a même réservé des cases vides à certains éléments qui furent découverts par la suite.C’est un bel hommage que de garder son nom pour la CPE.

 3. Hallo Seven, bin jetzt schon fündig geworden. Bei der Grundtasche scheint es sich wirklich um eine Bundeswehr Kampftasche in Groß zu handeln. Habe zwar hier schon im Blog die Kampftasche gesehen, aber meine schaut irgendwie anders aus. Evtl. handelt es sich bei meiner um eine Replikat der Originale Kampftasche!Wie gesagt, die Version 2.0 ist bereits in Arbeit. Mal schauen wann ich dazu komme sie fertig zu machen.VGJosef

 4. Szia!Megláttam ezt a receptet, beleszerettem, megcsináltam, és a szerelem csak fokozódott!!!!Köszönöm, egy postot is kapott nálam!Gratulálok munkásságodhoz, rendszeresen olvaslak! Remek munkát végzel!Hugi

 5. inche columnaria rencorosa ya se podra dar un suspiro de descanso multimedios por que esta vez no empesaste hablando mal de ellos ahora te fuiste con quien te quiere hacer competencia quien mas si no tv azteca problablemente eso es lo que ellos querian publicidad ya que nadie los pela segun lo que leo en tu columna siempre escribes de multimedios y televisa muy poco de azteca una menta caona.

 6. Good web site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day! “You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you.” by Eric Hoffer.

 7. I got a question…Is there any chance that all this CEO rhetoric is a stall tactic till certain people clean their investments out of these banks prior to what will eventually become “Nationalization”?I just gotta wonder. I’m no expert, but there is a lot of money and rich folk involved here.

 8. I believe in God because Im convinced He provides a better explanation for the world around me than any competing account. I cant say Ive ever proven Gods existence — anymore than you might say youve proven His non-existence. For me the breakthrough came when I realized the goal was not 100% proof or blind faith, but something in between.

 9. The whole thing has a very “new money” feel to it. And not in a good way, more in a “the a-holes who won the lottery and decided to flaunt their new Benzes in your face,” way. Oh well, I guess that describes the entire oSu athletic program anyway.

 10. Parece que por las oficinas de la CAM circula un vídeo en el que aparece el ministro De Guindos, entonces alto ejecutivo de Lehman Brothers, enseñando a los directivos de la CAM cómo colocar sus famosas participaciones preferentes, esas que han dejado sin ahorros a tantos pensionistas y jubilados alicantinos y murcianos (y no sé si de más sitios). ¿Cómo no va a engañarnos ahora? Ojalá el 15-M fructifique de algún modo palpable. Besos, querido amigo.

 11. I was very happy to search out this internet-site.I wanted to thanks in your time for this excellent learn!! I positively enjoying every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post. wish you luck!

 12. After I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Cheers!

 13. We believe that we have a lot of talent on Saba and would like to encourage all good singers, especially Saban’s to come out and sign up. It’s fun and entertaining. We were able to secure great prizes and in the meantime the competition is a firm part of Saba’s live entertainment during the slow summer month.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada