Festa d’instal·lació a Sants

Dijous 10 de desembre Caliu farà una festa d’instal·lació a la teteria Malea, al carrer Riego, 16 de Barcelona.
L’horari serà de 18:00 a 22:00 h.

Si sabeu d’alguna amistat a qui li calgui ajuda en una instal·lació o qualsevol altre problema tècnic, ens el podeu enviar aquest dia que ajudarem a tothom qui vingui.

Si voleu venir a donar un cop de mà i passar una bona estona, tothom hi serà benvingut!

Requeriments:

  • Fer còpia de seguretat de les teves dades per si de cas.
  • Si ja tens uns sistema operatiu instal·lat al teu ordinador i el vols conservar, aleshores et demanem que defragmentis diverses vegades el teu disc dur per a què les seues dades es quedin al principi del disc. Així alliberaràs espai de disc i hi haurà més possibilitats de no tenir cap error de disc durant la instal·lació.

Dijous 10 de desembre de 2009
De 18:00 a 22:00
Teteria Malea
Riego, 16
Metro Plaça de Sants

Caliu_logomalea

Hem fet un cartell que hem penjat aquí mateix.

2.505 thoughts on “Festa d’instal·lació a Sants

  1. Probably not, because as we all know, more DEMOCRATS are involved in scandals than Republicans [and this somehow exhonerates Republicans from their own scandals]. Nevermind that the Democrats’ supporters don’t especially care about sex scandals and the Republicans run campaigns based around sexlessness as a virtue. It’s the DEMOCRATS who are hypocrites!I’ve just summarised the response to any future Republican scandal for you. Cheers!

  2. jo diria que amb una bona aptitud i actitud el limit son els diners, capassos de comprar temps per poder preparar-se per una d’aquestes proves…mentre no tinguem grans sponsors, o ens toqui la bonoloto, ens veurem diumenge que ve i suarem de valent per “acabar”…salut!

  3. Anna Perfettoque bueno tener un amigo invisible que siempre da consejo muy util, y muchas explicaciones, cuando tengo un tiempito y leo los comentario me pongo contenta en notar como uno recibe ayuda desinteresada de persona como ustedgraciaAnna Perfetto

  4. ale Obamie ,chociaz grzebia i drabia nie takie hieny i szakale jakos niczego nie moga wyszukac.Akt urodzenie -czy ktos przy zdrowych zmyslach naprawde mysli ,ze gdyby Obama nie byl urodzony na terenie USA to republikanie ze swoimi sepami by tego nie odkryli i nie pokazali calemu swiatu?Trump osmieszyl sie -ale to sie nazywa ” senior moment” kiedy starszy czlowiek zaczyna tracic kontakt z rzeczywistoscia;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.