Inèrcia

El talento depende, por último, del coeficiente intelectual. De lo listo que sea uno. Eso es lo que se había creído siempre. Pues es falso. Resulta que el mejor jugador de hockey sobre patines lo es porque le ha dedicado al tema un promedio de diez mil horas. Lo mismo que el primer jugador de baloncesto del mundo. Lo mismo que Bill Gates a la programación de ordenadores. Sin dedicación y esfuerzo no hay talento que valga.

Des de sempre, sort que tinc un apunt del blog de 2005 que ja en parlava, en Bill Gates és per als mitjans qui va inventar els ordinadors i Internet. Però sembla mentida que fins i tot gent que dedica temps a pensar com l’Eduard Punset, autor de la cita de dalt, també tinguin la mateixa impressió, deu ser que mira la mateixa tele i llegeix els mateixos diaris que tothom. Ja cansa.

This entry was posted in General.

0 thoughts on “Inèrcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada