Més del Parla.cat

Bé, sembla que sí que funciona si hi poses només parla.cat al navegador. El problema era meu.

D’altra banda, he rebut un correu de Llengua i ús (del Departement de Vicepresidència) amb enllaços relatius al parla.cat i que adjunto a sota.

A mi m’agrada la idea, l’únic és que haver de donar el NIF i l’adreça d’on visc em sembla absolutament fora de lloc. Com també em semblen fora de lloc els comentaris de l’Enric Borràs al seu blog, molt crític amb la iniciativa.

L’autoaprenentatge en un context virtual; reptes i oportunitats per construir un model innovador

Lourdes Guàrdia Universitat Oberta de Catalunya

L’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) representa una oportunitat de canvi important per al món relacionat amb l’aprenentatge de llengües en la modalitat no presencial. Si bé l’àmbit a què ens referim ha estat un dels referents i pioners en l’ús de les tecnologies per a l’ensenyament i l’aprenentatge, certes tendències, més enfocades a la dotació de recursos que a l’adopció de noves estratègies didàctiques adequades al nou escenari, han fet que encara no s’hagin assolit moltes de les oportunitats que ja se’ns presentaven fa anys.

Paraules clau: autoaprenentatge, e-learning, didàctica, Lourdes Guàrdia

Els materials didàctics del Parla.cat: enfocament didàctic i metodologia

Alícia Arisa Consorci per a la Normalització Lingüística

Montserrat Montagut Secretaria de Política Lingüística

L’article presenta el rerefons didàctic i tecnològic del recurs Parla.cat. S’hi descriu la tipologia de destinataris, les diverses possibilitats d’aprenentatge, el model de programació, els fonaments pedagògics i diversos aspectes funcionals.

Paraules clau: e-learning, didàctica, Alícia Arisa, Montserrat Montagut

0 thoughts on “Més del Parla.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada