Microsoft es mou per les ONG

A casa nostra, últimament s’ha vist moviment cap al programari lliure per part d’associacions socials i ONG. Era una tradició que aquestes entitats tendissin a la tecnofòbia i quan havien de tenir algun programari, es feia servir qualsevol eina privativa que tinguessin a mà. Per motius ètics, moltes entitats han fet passes decidides cap al programari lliure i moltes d’elles s’han lliurat per complet de programari privatiu. Per això, no és estrany que MS es dediqui a fer jornades explicatives dels seus productes d’eines tecnològiques que poden necessitar les ONG.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada