Voluntaris per la TDT

La nova idea de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació és que hi hagi gent que desinteressadament es dediqui a ajudar els altres a veure la TDT quan l’analògica deixi de funcionar. Ja vaig explicar fa temps perquè la TDT em sembla tan lamentable, tot i que com que no miro la tele més una mica igual. Si a sobre l’administració demana voluntaris per ajudar els veïns, em sembla encara pitjor. Des de quan no s’ajuda el veí quan ho necessita? No serà que a qui ajuden és als canals de televisió?

Quant al delay que porta la TDT, m’he adonar que és divertit quan es marca un gol, perquè els que miren l’analògica criden tres o quatre segons abans que els que miren la TDT i es produeix un fenòmen curiós.

22 thoughts on “Voluntaris per la TDT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada