Dia de la Llibertat del Programari 2008

Ahir vam celebrar a Barcelona el Dia de la Llibertat del Programari. Almenys jo, m’ho vaig passar molt bé. Hi vam venir unes 20 persones d’organització, la qual cosa em porta a pensar que l’any vinent podríem aspirar a organitzar l’any vinent un esdeveniment molt més important. Ja en parlarem. Gràcies a tots els que ens van ajudar i especialment al Miquel Adroer que ens va portar les coses -i algunes persones :-)- en cotxe i que va venir expressament des de Salou.

L’Àlex, molt diligent, ja ha penjat les fotos.

Ah sí, les anècdotes. Algun que altre tecnòfob es va apropar, però també un grup de programadors finesos que ens van deixar sense samarretes XL, un empleat de Canonical que estava de vacances, i els amics i coneguts que sempre s’hi deixen caure.

Tafaneja

3 thoughts on “Dia de la Llibertat del Programari 2008

  1. Les samarretes eren ben maques, fins i tot la blanca.

    Un paio de la Canonical? Quina casualitat!

  2. Doncs no, desgraciadament no vaig caure a preguntar-li com es deia. 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada