Les meves vacances

Com si tornés a l’escola, faig la meva redacció, que la mestra m’ha dit que ja no escric res.

Hem anat a Còrdova com de costum i hi hem fet el que fem sempre, però a més hem passat uns dies a Toledo per veure-hi espases i pedres i uns altres dies a la Serra de Cazorla. Unes vacances completetes.
L’última setmana ha estat de bojos, perquè a la sogra se li ha acudit que, a més de canviar-li els mobles del saló com estava previst, també s’havien de canviar els de l’habitació i s’ha decidit per un armari enorme. Hem hagut d’anar a l’Ikea de Sevilla dos cops i passar-nos quatre dies treballant de sol a sol. Un fàstic.

A la tornada, m’he trobat que un company de feina s’ha posat una perruca. Jo em pensava que ja no existien aquestes coses! Amb la panxa, el corrector a les dents i la perruca està el tio “presioso”. Jo, com que sóc molt discret, no li he comentat res, però quan m’explicava les seves vacances em picava tot el cap i no gosava rascar-me.

2.565 thoughts on “Les meves vacances

  1. dobry soooooooooooom frantisek hajzuk bivam rim sobote a potrbujeme pozicku 7000eur alebo menej ale ja pracujem uz 4 roky na jednom robote ale len vzdi na dohodu na papier mam len 120popisane a este mi da veduca 450eur ale uz tej peniaz my nedapapier manzelka dostane matesku 240eur a bivame s rodicmy kedda sa tak prosim ozvite dakujem pekne

  2. Thanks for all your vaablule hard work on this web site. Kate really loves working on internet research and it’s really easy to see why. Most people appreciate the dynamic way you offer insightful info through your website and in addition to get participation from other individuals on their area of interest. Have fun with the remaining year. You are always doing a great job.

  3. Get over yourselves people. I think this has more to do with someone sitting on the floor of a busy retail store, during the beginning of the peak shopping season rather than an attack on a breastfeeding mother. Not every incident of someone being asked to move while breastfeeding is an “attack” on breastfeeding itself. I think you all are looking for a reason to get your panties in a wad.

  4. Oeps…! Mooi dat Sandra en Aad zo alert zijn. Natuurlijk is plaatshouden een onderdeel van het C-diploma (en daarmee ook voor B en A). Foutje, bedankt! Is inmiddels aangepast

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada