La nau Phoenix funciona amb GNU/Linux

La nau Phoenix és a Mart ara mateix amb alguns problemes mecànics al seu braç robòtic que obliguen els programadors del Jet Propulsion Laboratory a fer reajustaments del codi.

“Contruir les seqüències és un gran repte de programació extrema cada dia”.

I dels desenvolupadors, que van fer servir el llenguatge de programació C per a construir el seu propi programari per al sistema operatiu Linux, s’espera que s’enfrontin a aquesta programació extrema durant tres mesos. Llavors arribarà l’hivern al pol nord marcià i es congelarà tot.

Tafaneja

2.607 thoughts on “La nau Phoenix funciona amb GNU/Linux

  1. Really interesting post and the video was a really good summary. The ‘freedom to dream’ but stood out for me. I really think my wife would love to read this book. I may have to buy it for her. Thanks for sharing the interview.

  2. I do love the way you have presented this situation and it does indeed provide me some fodder for consideration. On the other hand, coming from what I have experienced, I really trust as the actual remarks pile on that people continue to be on point and don’t get started upon a tirade associated with some other news du jour. Still, thank you for this excellent point and even though I can not agree with the idea in totality, I value your standpoint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada