Cursos d’estiu de l’Espiral

Com cada estiu des de fa quatre anys, l’associació Espiral organitza els seus cursos d’estiu per a professors amb una especial dedicació al programari i la cultura lliures.

Tots els cursos de l’Escola d’Estiu Espiral tenen el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i per tant la seva certificació té validesa a tots els efectes administratius.

Els cursos virtuals de formació que oferta enguany l’associació Espiral, Educació i Tecnologia són:

activitat
formador/a

hores
De la pràctica reflexiva al portafolis digital [+info]
Carme Moyano

30
Taller d’edublocs [+info]
Jordi Perales/Sílvia Pérez
30
GIMP, retoc fotogràfic amb programari lliure: altes prestacions sense piratejar [+info]
Joan Sedeño

30
Ús didàctic de la Viquipèdia [+info]
Laia Benito, Irene Martínez, Xavier Suñé,

30
Iniciació Moodle [+info]
Artur Tallada

30
Moodle avançat [+info]
Josep Ramon Planas

30
Fem Unitat didàctiques amb Moodle [+info]
Irene Martínez
30
Joomla aplicat a l’educació [+info]
Rafa Barrachina

30
El vídeo digital a l’aula [+info]
Pau Nadal
30
Fem tallers amb l’ordinador per a l’Escola inclusiva [+info]
Bernat Orellana
30
Utilització de les wikis en educació [+info]
Héctor Cloquell
30
Second Life bàsic: un nou repte educatiu [+info]
Imma Vilatersana/Carme Mata
30
Recursos TiC per a l’aula [+info]
Manuel Rino
30
Mapes Mentals i Mapes conceptuals [+info]
Jordi Guim
30
Preu soci: 30€ Preu no soci: 50

Tafaneja

2.605 thoughts on “Cursos d’estiu de l’Espiral

  1. “How many times have you heard Obama talk about poverty? How many about racial inequality? How many about dismantling the war machine? Ending the drug war? The drug war is one of the biggest manifestations of racial and economic inequality and Obama won’t touch it with a twenty foot pole.”classical one, I am still waiting, but I will give him some more time. I understand that he had to get elected before he could scare A-merry-cans with real and serious issues that need to be addressed.

  2. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for first-time blog writers? I’d genuinely appreciate it.

  3. Re: Sera’s commentMy opinion is that unrealistic self-esteem, whether too low or too high, is indicative of a deeper issue that perhaps ought to be resolved through therapy, but it is not necessarily a problem ipso facto.

  4. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any methods to help prevent content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada