Caldes R’n’R

La festa Hola Hardy de dissabte a Caldes de Montbui per a celebrar la sortida de la nova versió d’Ubuntu ha estat un gran èxit de participació. S’han instal·lat Ubuntus i Kubuntus en més de 20 ordinadors, tant portàtils com ordinadors de sobretaula. Un ha de tenir molt d’interès per a carregar una torre i el seu monitor CRT amunt i avall!

La comunitat i l’equip han estat increïbles, tot i el petit problema amb un MacOS :-).
La presentació del Jordi, impecable, i la gimcana organitzada pel Pau va ser molt imaginativa. El Josep ens va fer de perfecte amfitrió i el Freevial del Carles i el Siegfried és cada cop més impressionant.

Hem pogut parlar amb gent d’una escola que té la intenció d’instal·lar Ubuntu en diversos ordinadors d’aula i ens han demanat ajuda per a fer-ho en poc temps, tot i que m’ha semblat que ja tenien prou nivell… Però si en som més, serà tot més ràpid i senzill, en principi.

Gràcies a tots els altres que van participar i que van col·laborar a fer gran la festa!

Actualització: el Sisco ja ha penjat les fotos. Si esteu atents al Planeta Ubuntu, podreu veure’n més properament.

Tafaneja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada