OLPC amb… Windows

Ho he vist i m’he quedat de pedra. OLPC podria passar a vendre els ja famosos portàtils per a nens del tercer món amb Windows XP. Diuen que el Sugar (la interfície gràfica) ha crecut de manera amorfa perquè ningú controlava el projecte -no diuen per què no el controlava ningú- i que no funciona l’última versió del flash que es veu que és molt important per a les aplicacions educatives (!).
Segons el mateix Negroponte:

Hi ha molts exemples com aquests, que hem de conduir sense preocupar-nos del fonamentalisme de part de la comunitat open-source (sic). Es pot ser un defensor de l’open-source sense ser-ne un fonamentalista.

Es veu que al gener es va parlar de la possibilitat de fer-ne amb doble arrencada, però ara ja es parla de només Windows.

De debò que no me’n sé avenir. Sembla un April’s Fool, però estem a 23.

Tafaneja

One thought on “OLPC amb… Windows

  1. Em sembla indignant, jo també m’acabo de cadar de pedra….

    Quiron

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada