Còpies d’en Tux

Aquest pingüí l’he vist a l’Abacus i és el germà lleig d’en Tux. Ja fa temps que l’autor del Tux, en Larry Ewing, va decidir que prendria accions contra els que usaven el seu disseny comercialment, però és que això és molt difícil i calen molts recursos. I sinó, que li preguntin a l’SGAE.

One thought on “Còpies d’en Tux

  1. Sí que és difícil. De fet, cal tenir sentit de l’humor per posar això d'”alguns drets reservats” que posem als blocs: a veure qui és el guapo que s’embolica en tribunals a defendre eixos eixos drets!

    Romàntics simbolistes, que no som altra cosa…

  2. This is really unbelievably generous of people like you to deliver publicly what a number of people could possibly have advertised as an electronic book to make some cash on their own, and in particular now that you could possibly have tried it in the event you desired.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada