També passo d’e-notícies

Després de deixar Vilaweb pel seu pelotisme exagerat envers Mac i afegitons, deixo també e-notícies per manca de rigorositat. Tal i com està el pati periodístic, no demano res de l’altre món, però aquest es passen molt i no m’estranya que els diguin e-brutícies. A més, tenen la desvergonya de fer anuncis a RAC-1 on s’autoproclamen “diari electrònic de referència a Catalunya”.
Ara m’he passat a les notícies de l’Avui. Aviso que en posen moltes i que les repeteixen al fil de subscripcions, no sé si perquè no els funciona correctament o perquè les actualitzen molt. La veritat és que em bombardeixen amb tantes coses, a veure si els aguanto una mica.

0 thoughts on “També passo d’e-notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada