Coneguts a la mani

Dissabte vam anar els de Caliu a fer una caminada per Collserola fins arribar al Tibidabo i després vam anar a la mani (el web fa dies que no va bé). Allà ens vam trobar uns quants amics: l’Oriol, el Toni, el Josep, el Miquel i el Xavi. Tots ells per separat i en diversos llocs i situacions, dos d’ells fent fotos, un altre repartint fulletons i dos més amb els seus companys de partit.

Al final, una mani multitudinària segueix sent molt petita perquè t’hi trobes tothom. Ens ho vam passar força bé, però de lluny la que s’ho va passar més bé va ser l’Adelaida que, vés per on, és una follonera.

2 thoughts on “Coneguts a la mani

  1. Realment va ser molt il·lusionant veure-hi tanta gent coneguda. A veure si cada vegada menys cal que ens trobem en aquesta mena de situacions, tot i que sempre hi haurà motius per a fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada