Anuncis institucionals

Fan un parell d’anuncis nous de la Generalitat de Catalunya a les ràdios catalanes.

M’ha agradat
El d’elteumòbil.cat on per fi fan publicitat comparativa castellà-català on queda clar quina és la llengua minoritzada per les empreses telefòniques. Sembla que sigui un tema tabú. Segurament, els hi caurà algun pal.

No m’ha agradat
El de la TDT: si compres una tele sense TDT, ja no és una tele. Ens volen colar la TDT sí o sí. Sembla que les administracions han de subvencionar les empreses de televisió: quan hi hagi l’apagada analògica, no cal seguir mirant la tele, però ens ho venen com si aquesta fos imprescindible per a viure. El que de debò passa amb la TDT és que es limita la poca llibertat de canals que hi ha ara mateix. Per exemple, a la Catalunya Nord es deixarà de veure TV3 com passarà al País Valencià.

2 thoughts on “Anuncis institucionals

  1. HELLO!My extensive internet lookup has now been compensated with beneficial ideas to talk about with my guests.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada