Quim Gil a Lug Radio

Vaja, segur que molts no coneixeu Lug Radio, un podcast sobre programari lliure que fan uns paios anglesos molt irreverents i que és d’un cert nivell, a més de força divertit. Un dels locutors és en Jono Bacon, responsable de comunitat d’Ubuntu. Tant de bo hi hagués alguna cosa semblant en català… 🙂

En l’episodi d’aquesta setmana, entrevisten el català Quim Gil, actualment treballant a Nokia, Finlàndia.

In the latest episode of LugRadio, the team interview Quim Gil from Nokia about the newly announced Nokia N810 Internet Tablet, discuss how liable software vendors should be for security holes, packaging software for Ubuntu/Debian and use the finger of god to help guide the team forward, all wrapped in the usual fun, humorous and irreverent commentary that LugRadio has become known for.

Encara no l’he sentit, però segur que està molt bé.

2.554 thoughts on “Quim Gil a Lug Radio

  1. Anonimo concordo con te tutto ciò che hai scritto ma rimango sempre triste e vedo tutto nero. I primi di aprile è venuto qui a Genova Diliberto,persona che adoro,e finalmente gli ho stretto la mano e chiacchierato 5 minuti per me importantissimi. Ha tenuto un comizio grande parlando del grande Berlinguer e ora,più che mai, ti giuro che non riesco ad accettare la disfatta. Se poi penso che la maggior parte del popolo italiano ha votato per la destra io mi chiedo; ma dove vivo??????????????????????????

  2. Si vous avez une remarque, vous êtes libre de .   Articles relatifs Article : Définition du Wifi Mise en ligne sur Danger Santé Nombre d’avis : 18 Mois de publication : novembre Année de publication : 2007 Retour à la catégorie : . Retour à la page d’accueil : . Vous pouvez suivre l’actualité du site avec notre et sur notre compte .

  3. Jag föredrar inte heller det ena över det andra. Jag skulle aldrig hoppa över en bok pga av att den är skriven i första, andra eller tredje person. Det spelar ingen roll för mig!Intressant tanke med att erfarenhet, vana och kunskap minskar wow-upplevelserna!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada