Moure grans quantitats de dades

Com fer per a moure grans quantitats de dades com les que es generen quan es treballa en investigació biològica, de l’ordre de 120 Terabytes?

Amb Internet no és viable perquè la velocitat disponible no és l’adequada per a aquesta finalitat. Google ha iniciat un programa, de moment no és públic per a tothom, que recorre a mètodes més clàssics: agafen un aparell carregat de discos durs, el porten allà on s’han de copiar les dades, llavors el recullen, en fan còpies i les reparteixen als interessats. Ells s’en fan còpia també, ja que es tracta de documentació de domini públic o alguna llicència Creative Commons, i garanteixen que tot es desa en formats oberts.

2.556 thoughts on “Moure grans quantitats de dades

  1. I go all weak in the knees when I meet a man with a tattoo! I've got 3 of my own, and my estranged husband has sleeves and his back and chest done. Not everyone's cup of tea but definitely mine! Thanks for a very hot guest post!!jwitt33 at live dot com

  2. Foi você que chamou o “Hamilton é quinto” eu não acreditava ao ouvir tal frase em meus fones de ouvido, fiquei paralizado e confesso fui as lagrimas, em um momento que ja nem olhava mais para a pista, era só comemoração, gritos de é campeão, nunca me esquecerei deste “Hamilton é quinto”, que calou o setor G e todo o autodromo de Interlagos.Parabens pela cobertura

  3. Funny stuff. Comparing Sanchez to Derek Jeter is the joke of the day. Sanchez will never rack up the amount of rings, ladies, or statistics that Jeter has. Also I don’t remember any of those QBs getting voted into the Hall of Fame…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada