Fòrums, llistes i babaus

He detectat un problema que vé d’antic. Un usuari d’ordinador fart de Windows i que ha sentit parlar de GNU/Linux, tant FUD com coses normals, es decideix a tastar-lo, però no sap on dirigir-se per si té algun problema. Fins ara, anava a la botiga on havia comprat l’ordinador i l’explicaven què havia de fer, però naturalment, a la botiga no li saben dir res del GNU/Linux, excepte que “és molt complicat”. Quines opcions té?

Primer, hi ha els fòrums. En aquests, t’hi has de registrar, escriure la teva pregunta, escriure un codi estrants per a trencar l’spam i anar visitant-lo per a veure si responen. Massa complicat/massa feina per a un usuari “normal”.

Segon, hi ha les llistes de correu. Només cal subscriure’s, però llavors et venen tot de correus i aquest usuaris “normals” a què em refereixo només reben dos o tres correus al dia i s’atabalen si en reben cinc. Si els expliques això, no ho volen.

Tercer, el clàssic babau. Es tracta dels que en saben una mica d’ordinadors i que tradicionalment sol·lucionen problemes de familiars i veïns amb Windows.

Al final, la del babau és la millor opció per a aquests usuaris “normals” amb què em trobo últimament i així m’oferiré a aquestes tres usuàris “normals”. Espero que no em reporti moltíssima feina, però en principi no ho hauria de ser: es poden fer moltes coses per correu perquè en són usuàries light i puc preguntar jo a les llistes per elles. Això sí, la instal·lació sí que serà cosa meva, però això és fàcil i només cal fer-ho una vegada. Fins i tot em fa gràcia, no recordo haver fet mai de babau per a Windows, segurament perquè no en sé ni un borrall. Recordeu: no feu mai de suport tècnic gratuït de Microsoft.

One thought on “Fòrums, llistes i babaus

  1. Dare is Tops, Then CarlI don’t like Carl Peterson, but I agree with Glazer here, likely a strong Mayor. Dare would be so much fun. Hey didn’t Jerry Springer win it in Baltimore or Cleveland while a DJ?

  2. 林崇义2012 å¹´ 10 月 11 日游戏渠道:PP助手版幻想精灵区服:闪耀平原账号:U001776ID号:1657角色名:燕飞我的建议/想法: 意见和建议-一:公认的聊天系统的缺陷,每次刷图都在游戏跟QQ之间切换,不解释。希望改进二:技能命中的缺陷,明明技能命中95%,而且对方还中了香甜,竟然还没命中…..三:明明说技能宝珠只在NPC跟商城有的,为什么冒险还有?转生宝珠是不是可以在冒险中代替技能宝珠或者增加其他的获得途径,本身转生就已经需要大量的转生宝珠,获得的途径还必须是RMB。完全把我们这些小R玩家拒于门外四:改版后精灵的经验是减少了,但是要多练2只宠、塔经验的下调、刷野经验跟不上,等等其实反而给练级带来更多的不便,建议刷塔可以自由带出战宠。五:3V3的战斗系统确实给游戏增加了新玩法,可NPC的难度是不是该适当的下调?改版后有几个能打得动NPC的六:每天的刷野是最痛苦也是最废时间的,建议搞个能挂着刷野的,可以设定时间自动刷野,扣减的活力按挂机的时间计算。七:声望的积分跟联盟的荣誉,建议能够换购一些东西,要不然刷那么高有什么用。

  3. Vos paroles, Tristan, sonnent clair et juste. Résonnent et créent des ondes qui répondent à ce que je ressens si fort. A la fois sur un plan individuel comme collectif. Une réponse, une évidence. Impatiente de vous avoir au téléphone et que commence la consultation de mon thème. Bonne soirée !

  4. Ragazzi ok lo so che vi drogate… ma ve la sognate la notte voi la fenice? aggressione di 15 fascisti de la fenice? Ma non ci capite proprio un cazzo voi eh… sveglia! Noi leggiamo libri e alleniamo il cervello, non perdiamo tempo in pestaggi!

  5. I saw the heading of your blog post – The Search is On for Asianskymall Top Leaders | Asian Sky Mall – while I was Googling on the internet just a while ago. Can if I put a link back to on my website?

  6. Romeo is a large man, but I don’t know if he has the girth or, more importantly, the whiskers to pull off the walrus comparison. I know I for one was a little thrown off when I saw signs calling for removing a walrus from his job and it WASN’T Philly. Please let us have all walrus jokes. It’s alll we have left./realizes truth of statment//drinks

  7. I tried to strike a balance; I know I was the first one to introduce myself a few times & people did feel welcome to come sit at an open table with me. I could probably do better, and this is a good reminder. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada