Societat lliure i història d’internet

Dijous vaig anar a Cornellà, a la presentació del tercer congrés en línia de l’Observatori per a la Cibersocietat que comença demà. Es titula molt convenientment Coneixement Obert, Societat Lliure.

Hi van parlar el Vicenç Badenes que va presentar l’acte i en Joan Mayans, director de l’esdeveniment, que va parlar de copçar les tendències de futur.

Després hi va parlar en Llorenç Valverde, que ja el coneixia, vicerector de la UOC, i va explicar breument el projecte d’universitats de tot el món per a debatre com posar els continguts de les mateixes a disposició del públic sense que quedin restringits (es veu que hi ha una càtedra de la Unesco dedicada a això) i va explicar la revolució ProAm, o com és possible que projectes de Programari Lliure, entre d’altres coses, puguin tenir tant d’èxit.

A continuació, va parlar n’Andreu Veà, director del projecte WiWiW, destinat a recompondre la història d’internet i a desmuntar mites com el que diu que Arpanet estava fundada amb fons militars. Va ser d’allò més interessant.

Finalment, va parlar la Marta Continente, de l’STSI, que va dir que al febrer la Generalitat de Catalunya estrenaria un nou portal eCatalunya fet amb Programari Lliure.

2.348 thoughts on “Societat lliure i història d’internet

  1. கொடுà®®ை என்ன என்à®±ால், இதற்கு யாà®°ை பொà®±ுப்பாளி ஆக்கலாà®®் என்à®±ு ஊடகங்கள் தேடுவது தான்..இந்து தீவிரவாதிகள் தான் செய்தாà®°்கள் என்à®±ுà®®்à®®ுஸ்லிà®®் தீவிà®° வாதிகள் தான் செய்தாà®°்கள் என்à®±ுà®®்புறப்பட்டு விட்டாà®°்கள்…ஏன்யா தீவிரவாதியில கூடவா சாதி மதம் லாà®®் பாà®°்ப்பீà®™்க..à®®ிà®°ுகத்தில என்னய்யா மதம் வேண்டி கிடக்குது..

  2. It is controversial because only women seem to experience this conundrum. It would be nice of the default were, “women who have kids are in a great place to climb the ladder,” or more realistically, “people with aspouse willing to stay home and raise the kids are on a great place to climb the ladder.” instead we are swimming against thecurrent to even think that not sharing kid duties 50-50 is delusional or wrong. Few families share 50-50 duties, but when it is the woman who is less than half, this is a problem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *