La distribució per al meu ordinador

El meu ordinador portàtil el vaig comprar a Ahtec, una botiga on quan compres un portàtil no t’obliquen a comprar cap sistema operatiu (cosa que sembla que en altres àmbits sigui impensable, algú s’imagina que per a comprar una rentadora fos obligatori comprar sabó per a tres anys?).
Durant tres mesos, hi he tingut una Kubuntu Dapper que m’ha funcionat prou bé, però darrerament he tingut alguns problemes amb la versió final de l’Edge (amb les alfes no en vaig tenir). Llavors vaig pensar en el que diu en Francesc:

a l’ordinador no hi has de posar el que vols, sinó allò que a ell li agradi.

De manera que em vaig posar a cercar: li agrada la Fedora 4, però la 6 no li agrada. No li agraden les instal·lacions de OpenSuse ni de Debian ni de Mandriva. El que sí que li agrada, i força, és la Mandriva One, la versió live de Mandriva que també es pot instal·lar al disc dur. Així que he hagut de fer això, una mica més marrano que fer una instal·lació normal, però ara ja tinc l’ordinador feliç i content. 🙂

10.327 thoughts on “La distribució per al meu ordinador

  1. Well done Mr Kurian P H, you have proved that the honesty still exists . The best job done by you will negver be forgotton.You did wonders in positive manner, no doubt your juniors tried their best to spoil your reputation by making complaints against you but truth prevails and you succeeded. all know that after your departure, this office will again go to gallows but you have your limitations and you have to go back.

  2. Szia Zozo,Ha úgy keresel rá, hogy “lépcsÅ‘korlát 12 cm”, akkor rengeteg helyen fogsz rátalálni. Ez a szám alapvetÅ‘en a kisgyerekek fejméretéhez igazodik, ez az a méret, amin nem igazán tudják átpréselni magukat, ezért mondható viszonylag biztonságosnak.Előírásként lehet, hogy sehol nem szerepel, de szinte minden lépcsÅ‘tervezéssel, gyártással foglalkozó cég ezt tekinti alapnak.Egyébként nem csak a korlátnyílásokra, hanem a lépcsÅ‘fokok közötti távolságra is érvényes, hiszen ott éppen úgy átcsúszhat egy kisgyerek.üdv,pepe

  3. Evangeline Peterson does not appear to be someone who ‘Googles’ easily. A paperback edition came out in 1989 and she is listed as a co-author. But in articles about Edna Lewis, including her obituary in the Times, only Miss Lewis is credited with authorship. Happy Thanksgiving, by the way. I’ve enjoyed your blog posts about recipes for the holidays…I hope you post your Thanskgiving menu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada