Patents de programari d’IBM

Segons The Inquirer, IBM ha demandat Amazon per patents de programari a Texas. Diuen que infringeixen la propietat d’IBM amb coneixement de causa. Les patents per les quals alguna ment brillant vol guanyar molts diners són tan divertides com 5,796,97 – presentar aplicacions en un servei interactiu; 5,442,771 – emmagatzemar dades en una xarxa interactiva; 7,072,849 – presentar anuncis en un servei interactiu; 5,444,891 – ajustar enllaços d’hipertext a la mida dels objectius i activitats de l’usuari; i 5,319,541 – encarregar ítems usant un catàleg electrònic.

He d’aconseguir com sigui que aquesta mena de xantatge no prosperi mai a Europa.
No a les patents de programari.
patents.caliu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada