Més musiqueta

Avui sóc una mica més feliç.

M’he assabentat per LaFarga.cat, que un dels meus grups preferits, Conxita, en parlava a una entrada recent, treurà aviat el seu primer disc amb una llicència Creative Commons (probablement sigui la No comercial, però permetran l’obra derivada).

Diuen que “tothom ha de poder escoltar, reproduir, copiar i compartir lliurement la nostra música”. Així anem bé. Són molt bons, tal i com vaig comentar, i em penso que es faran un fart de fer concerts. Això espero, almenys.

No ets enrotllat… Malament.
No ets gens graciós… Malament.
No tens molts amics… Malament.
Ni vesteixes de colors… Malament.

(de la cançó Malament, a la secció d’Exercicis del seu lloc web)

2.555 thoughts on “Més musiqueta

  1. Neftali: Explain, please, how a modest tax increase on incomes above $250,000 (but not on the first $250,000) is going to send the economy back into the tank.The CBO reported last month that extending the Bush tax cuts only for people making under $250,000, which is Obama’s plan, would boost employment by 1.6 million. How is that bad for the economy? And if the added revenues from higher rates on the rich are used to reduce deficits, which is exactly the object of fiscal-cliff negotiations, that would further aid the economy.

  2. Maurizio, I’m curious 🙂 com’era la crema di patate col tea Souchong ? immagino buonissima ma poichè ho avuto uno “scontro frontale” con quel tè gradirei sapere come l’ha ingentilito l’ottimo Enrico 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada