Traduïda la documentació del KPlato

Avui he enviat la traducció de la documentació del KPlato. Es tracta d’un programa de gestió de projectes i forma part del KOffice, un entorn d’oficina per al KDE.

Pot mostrar diagrames de Gantt, els usuals en aquesta mena de programes, amb llistes de tasques i localitzacions de recursos, vistes de recursos amb localitzacions de tasques per recurs i vistes de compte mostrant els costos previstos amb dates de tall i periodicitat configurables, entre moltes d’altres característiques.

2.553 thoughts on “Traduïda la documentació del KPlato

  1. For those that don’t seems to understand the challenges with comfortable inaction, a wrong decision is better than indecision. A wrong decision has a way of proving itself to be wrong within a short time but indecision keeps you at a point of perpetual stagnation. I would say regression ‘cos the world ain’t waiting for you.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada