Traduir l’adept

Ja vaig veient com funciona això. L’adept és un programa relativament nou i fins fa molt poc no s’ha inclòs al KDE, a l’apartat playground-sysadmin (vaja, que oficialment no és part del KDE, encara). Ja l’havia traduit l’Albert Astals i ha penjat la traducció al lloc corresponent. Malgrat això, Kubuntu no passa pel repositori de traduccions del KDE per a agafar la traducció de l’adept (la dels programes oficials sí, naturalment) de manera que no tinc l’adept traduït a la meva Kubuntu Etch. Espero que a la versió final se solucioni, perquè em sembla un programa interessant i a Kubuntu se suggereix que és amb aquest programa que s’han d’instal·lar els programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada