Musiqueta

Aquests dies escolto música d’un grup que es diu Conxita. Són de Sabadell i fan pop trist, segons diuen al seu lloc web. Tenen una cançó (llepo) llicenciada amb Creative Commons i que surt al disc de música lliure de LaFarga.cat.

Es poden descarregar les cançons de la maqueta al lloc web i també els exercicis totalment experimentals que van fer cap el 2004, molt recomanables.

Com que de la resta de cançons no en diuen res al web, interpreto que apliquen els habituals drets d’autor, així que no es poden modificar sense pagar diners. Llàstima, perquè n’hi havia una que em feia gràcia canviar-li coses (tot i que no en sé i n’hauria d’aprendre primer…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada