Resum del Dia de la Llibertat del Programari

Ja s’acabat el Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day) que hem celebrat a la plaça de Catalunya de Barcelona. Aquest any, no vaig fer la crida general al web de Caliu ni, de fet, a la llista de distribució de Caliu, de manera que poca gent ha vingut a veure’ns, tot i que hi va venir gent nova, poca va ser la que hi va repetir. Una llàstima, perquè és un molt bon lloc per a trobar-nos tots plegats i xerrar de diversos aspectes del PL.

Ens vam trobar molts estrangers al què no els era estrany el PL, i fins i tot alguns entusiastes. També hi va haver entusiastes locals que no tenien ni idea que es fes aquest Dia ni que existís Caliu. I, com l’any passat, també vam comprovar que els ordinadors fan por a molta gent.
Això sí, agraden molt els dibuixets de pingüins i hi va haver gent que ens comprava samarretes i Tux de peluix perquè eren macos, no perquè sabessin res del PL.

Vam conéixer una directora d’escola que no tenia coneixement que aquest curs es repartirà la Linkat a les escoles i que ens va agrair la informació, perquè a hores d’ara, tenen ordinadors, però no tenen programari ni lliure ni privatiu.

Ens va fallar la gestió del corrent elèctric que ens feia la Regidoria de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament, a última hora. Per a l’any vinent, intentarem inventar alguna cosa per a poder-lo tenir i així fer demostracions amb portàtils.

One thought on “Resum del Dia de la Llibertat del Programari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada