Traduccions i Taiji

Avui he acabat l’actualització i revisió de la interfície d’usuari del KOffice 1.6 que sortirà a l’octubre, amb l’ajuda d’en Pau Tallada.
I, parlant de talls, 🙂 porto temps pensant a aprendre una altra arma de Taiji i no em decideixo per l’espasa, el bastó o alguna altra de més exòtica. El cas és que remirant els episodis de Star Trek: The Next Generation, he recordat que hi ha una arma que sí que m’agrada i no li trobo cap falta: el Bat’leth, l’espasa tradicional Klingon. La va concebre en Dan Curry, artista d’efectes especials i mestre de Taiji. Fins i tot va idear atacs i defenses per a aquesta “espasa ergonòmica” (està tot al DVD d’extres de la 6a temporada). Total, que m’he posat a cercar a Internet on puc aconseguir-ne una i m’he trobat que les que venen són molt cutres, però he trobat un paio que se n’ha fet unes quantes i li han quedat molt i molt bé. Després he pensat que no em cal que sigui metàl·lica (ni de baakonita, com les originals) i que si la vull ensenyar en públic val més que sigui de fusta i que no sembli gaire amenaçadora -no sigui que em passi com a aquest-, de manera que me la faré jo mateix, sense presses, això sí. Estaria bé fer-hi fotos del procés i explicar-ho tot una mica millor. A veure si ho faig.

This entry was posted in taiji.

2 thoughts on “Traduccions i Taiji

  1. Això d’aprendre a fer anar el Bat’leth sí que sembla ben bé una fita lloable per a un trekkie de debò. A més a més, si ets tu mateix qui fabrica l’arma, em trec el barret!

  2. Ara aprendràs ballet? No tenies prou amb fer taiji?

    Ala, com ja es costum, et deixo un missatget des de l’aeroport. Ginebra (Iberia ja va una hora tard…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada