Jornades de Programari Lliure

Encara ara sóc a les Jornades de Programari Lliure que organitza la Càtedra de Programari Lliure de la UPC. Hi he vingut dijous i divendres a la tarda i avui al matí, fins que s’acabin per a muntar una paradeta de Caliu (encàrrec del president que finalment no ha pogut venir) i vendre samarretes i polos de Caliu i uns pingüins de peluix que vaig trobar a una botiga de xinesos i que han volat de seguida, apart de donar informació sobre l’associació i el Programari Lliure. Anit vaig anar també al sopar de les Jornades on vaig conèixer personalment en Benjamí Villoslada i en Ricardo Galli.

Em diuen que no hi ha vingut gaire gent, si tenim en compte que s’han fet a Barcelona, cosa que en teoria atreu més gent que si es fan a Manresa o Vilanova, però es veu que sempre hi vé la mateixa gent, fins i tot les mateixes persones.

I és que, encara que el Programari Lliure és molt més conegut que fa cinc anys (quan van començar les Jornades), potser no interessa prou a la gent, igual que no interessa tant el programari en general, o fins i tot la tecnologia.

2.453 thoughts on “Jornades de Programari Lliure

  1. Bueno JJ la verdad, es que si de buscar broncas se trata la mejor manera es, sentarse atras de un volante, imaginate que yo manejo por la ruta al pacifico y te imaginas la cantidad de trailers y camionetas que me chingan cada vez que ando por la carretera, te digo dan ganas de mentarles la madre.

  2. Thank you. I believe that for people who haven’t been doubting. But I’ve written about my doubts a little bit on this blog before. So it wasn’t just not being moved to tears. But thank you for your kind words. It’s very much appreciated.

  3. >> ipad is a joke. it's an oversized iphone>> with no multitasking"Talent hits a target no one else can hit; Genius hits a target no one else can see." – Arthur Schopenhauer.Two years from now, everyone but Ballmer will have one.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada