Traduint més KOffice

Fa temps que no hi escric res perquè no tinc res a dir i perquè dedico part del meu temps lliure a traduir la documentació del KOffice. M’he adonat que no hi havia gaire res traduit i que és una informació que pot ser molt valuosa per a usuaris novells. Ara que el projecte ha assolit un nivell professional, i que aviat es podria executar en Windows, molta més gent podrà provar-lo i usar-lo i trobo que cal que les ajudes i els manuals estiguin traduits. L’Antoni Bella, també del projecte cat >> KDE, diu que m’ajudarà amb el KWord.
Actualització: el Josep Ma Ferrer també s’ha ofert a traduir fitxers i el Toni ja porta 600 missatges traduits (jo molts menys). Fem un equip bo de debò.

2.329 thoughts on “Traduint més KOffice

  1. Ð1f40˜Ñ€Ð¸Ð½Ð° Владимировна,возьмётесь ли вы,за моё дело?(то что мы обсуждали ранее на сайте).Сколько будут стоить ваши услуги и комиссия по обследованию дома?Я буду объявлять собрание жильцов и хотел сразу озвучить цифры.Мой E-mail

  2. Greetings from Carolina! I’m fed up at work so I decided to take a look at your website on my iphone throughout lunch break. I really like the data you present right here and can’t wait to have a look after I get home. I’m amazed at how briskly your blog loaded on my mobile .. I am not even using WIFI, simply 3G .. Anyhow, unbelievable weblog!

  3. Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way seem to get one thing done.

  4. Haha, true Razib — I guess I should be more careful with my word choice but the flip side of this word choice is that unequally will do exactly what you describe, get some anthro-folk to rethink their stance on race and maybe induce shock. We’ll see.

  5. Tienes razón, algunas autoridades mexicanas son de una estupidez casi increíble. Pero hasta donde se, las víctimas no han cambiado su declaración sobre señalar a Cassez como culpable, si realmente te interesa ser justo no deberían tambien las autoridades francesas investigar las declaraciones de los secuestrados y no solo las de tu compatriota?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *