PL a BTV

Diumenge al vespre van fer el programa Tic Tac Web a BTV, la tele pública de Barcelona, un programa de Noves Tecnologies, i el capítol del dia era Programari Lliure o software comercial. Hi va sortir el Sebastià Vila, de la Càtedra de PL de la UPC i d’altra gent interessant. El que més em va agradar, però, va ser el directiu d’IBM que va desmuntar el desafortunat títol del programa parlant del negoci que fa IBM amb el PL. També va explicar que és lliure, que no vol dir que sigui gratis, sinó que es pot modificar (va fer molt d’èmfasi en aquesta llibertat). També em va agradar el cap de Microsoft a Catalunya, País Valencià i Illes Balears que va dir que Microsoft fa actualitzacions de programari periòdicament i que això el Programari “de codi obert” no ho pot garantir. Quins nasos!

Vaig trobar a faltar que petits empresaris que fan negoci amb el PL en parlessin una mica, però com que és un programa de trocets d’entrevista, em fa l’efecte que en deuen haver tallat els troços més interessants.

El repeteixen dijous, però no l’aconsello a ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada