Cursos bàsics a la Universitat

Ha caigut a les meves mans el fulletó que publicita els cursos de la “Universitat d’estiu de l’Autònoma”, és a dir, els cursets que fa la UAB durant el mes de juliol d’enguany. N’hi ha un que es diu “Curs bàsic de GNU/Linux” on ensenyen a instal·lar i administrar un sistema en 30 hores. També en tenen un que es diu “Fes-te la teva pròpia pàgina web. Iniciació” on també necessiten 30 hores per a ensenyar-te a fer anar un programa privatiu per a no saber editar html. També tenen la versió “Aprofundiment” i la típica “Introducció al Flash”.

A la xarxa de centres cívics de la ciutat de Barcelona hi ha una oferta molt més àmplia de cursos de GNU/Linux i programari lliure divers, a més dels cursets de pàgines web i flash, idèntics, però més barats. Hi ha gent, fins i tot professors que es queixen del baix nivell de les universitats. Potser qui pensa els plans d’estudis els hauria de pensar una mica més: en aquest tema i a l’estiu el nivell ja és més baix que el dels centres cívics!

Si la cosa no canvia aviat, després del batxillerat enviaré al meu nano a estudiar a un centre cívic. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada