Traduïda la pàgina de Distrowatch

He traduït la pàgina de Distrowatch per encàrrec del Miquel. És una feina que vaig fer fa més d’un any i que el responsable de la pàgina em va dir que havia d’esperar-me a que canviés el format de les traduccions. Ha trigat quinze mesos a fer-ho, però s’ha recordat d’escriure’m per a que li tornés a enviar la traducció en el nou format.

Ja posats, m’he queixat que al seu web anomena Linux al sistema operatiu GNU/Linux, i que estaria bé que ho canviés. M’ha respost que ja ho sap que es diu així, però que no ho vol canviar… Valia la pena intentar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada