Tot un matí a Ikea

Al meu pare se li h fet malbé l’armari de la cuina que subjecta la pica i la Nuri i jo ens hem ofert a compar-li’n i muntar-li’n un altre, ja que estem de vacances (!). Mala idea. Hem arribat a l’Ikea de L’hospitalet a les 10 h i n’hem sortit a les 13.30 h, total per tres petits mobles de cuina, una pica i quatre trastets que és impossible no emportar-se cada cop que hi passes per allà. Tres quarts d’hora de cua per a que et facin la llista de materials a recollir, mitja hora més de cua a la caixa per a pagar i una altra mitja hora esperant que ens donin els paquets.

Demà encara haurem d’anar a casa del meu pare a muntar-li tot l’invent: calculo que ens hi tirarem tot el matí, i això si tenim sort i ens surt tot a la primera.

No sé si de debò surt a compte, encara que s’ha de reconéixer que ens ho passem bé muntant mobles, però no fent cues per ells!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada