Un any de blog

Avui fa un any que escric aquest blog. No m’esperava que em donés per a tant, però es veu que sí.
És veritat que és divertit i terapèutic i que no em consumeix un temps excessiu, però també és veritat que és un sistema autocomplaent i narcissista. Hi ha qui diu que és un dels pilars d’allò que en diuen Web 2.0, encara que fa un munt d’anys que s’escriuen blogs i se suposa que el Web 2.0 és una cosa supernova. Ara hi ha qui opina que ja no cal que els grans innovadors es dediquin a escriure blogs, ja que aquests estan plenament consolidats, i se suposa que es dedicaran a innovar en alguna altra cosa :-).

2.554 thoughts on “Un any de blog

  1. Really beautiful pictures. I loved the one with the green glass windows, and the next to last picture, showing the pews and the comment in the dim light. The ones with the dried flowers and the leaves on the windowsill were intriguing as well. Thank you for putting them on line.

  2. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada