K-DEMar a la ràdio

A l’Adonay, creador i desenvolupador de la distribució K-DEMar, i membre de Caliu, l’han entrevistat a la ràdio dues vegades al mes de febrer. La primera va ser al programa Versió Rac 1, del Toni Clapès, programa líder de la ràdio a Catalunya a la seva franja horària, a un apartat de Noves Tecnologies, on van lloar que hi hagués algú que treu un sistema operatiu en català i “gratuït”. L’altra va ser a Ràdio Pineda on n’Adonay va poder explicar-se més llargament i va poder explicar què és el programari lliure i que no és gratuït, ja que ell ven els CD (ben baratets, això sí).

2.601 thoughts on “K-DEMar a la ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada