Jornada de PL a Navàs

L’altre dia em queixava amb uns amics que aquest any no sembla gaire mogut quant a jornades de PL, però després de les primeres de la UAB, hi ha les segones de Navàs (Bages), pel dissabte 25 de març. Estan organitzades per l’Ajuntament, l’Escola Diocesana de Navàs, TeleColòni@ i noticx.

El programa (pdf) és variat i interessant:
Noves polítiques en la societat de la informació i el coneixement a Catalunya, Carles Gonzàlez, Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.
Experiències del PL a Navàs, Agustí Montquerni, coordinador municipal d’NT i membre de noticx.
Experiència de l’EDN en l’ensenyament del PL, Pere Lluís Rovira, professor del departament d’informàtica de l’Escola Diocesana de Navàs.
Experiència en la migració a PL a Sant Bartomeu del Grau, Miquel Colomer, alcalde de Sant Bartomeu del Grau.
Ús del PL, Càtux, Grup d’Usuaris GNU/Linux de la Catalunya central.
L’estratègia d’IBM en el PL, Jaume Sans, consultor d’IBM (ja l’he sentit i és molt pragmàtic i no gaire entusiasta amb el PL).
Migració a PL en l’empresa privada i l’administració, Ramon Solé, consultor d’OPS!Consulting.
Actuacions del Departament d’Educació en PL. Nova distribució LINCAT, Francesc Busquets, Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Integració del PL a les escoles, Sr. Albert Pijoan, mestre de l’escola Vedruna de Palafrugell.
Experiències en la implantació del PL a l’aula (Xarnoppix), Lluís Gras, mestre i desenvolupador de la distribució Xarnoppix.
Taula rodona: el PL i l’educació, amb professors, degans, administració,…

Cal inscripció.

2.604 thoughts on “Jornada de PL a Navàs

  1. Passéiste ? Euh… Pas d’accord je suis, l’affiche est d’abord un hommage aux oeuvres qui ont marquées les Oscars. Bon l’idée aurait été meilleure si on avait donné la place à un film par décennie en commençant par 1929 l’année d’ouverture de la première cérémonie. Sinon, ce que j’en pense ? Elle est trop CLASSE !

  2. I believe that avoiding refined foods is the first step so that you can lose weight. They can taste great, but refined foods include very little nutritional value, making you take more only to have enough electricity to get through the day. Should you be constantly having these foods, converting to cereals and other complex carbohydrates will help you have more electricity while feeding on less. Thanks alot : ) for your blog post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *