Gmail per a grups i empreses

Divendres 17 es va fer públic que Google posa en marxa un nou servei (beta, com tot) de correu de Gmail amb el domini que un tingui. Per exemple, ens pot servir a Caliu per a tenir correu electrònic d’una vegada ja que, com que estem de préstec, no ens deixen tenir accés a correu electrònic. També gestionen llistes de correu i podríem deixar les de SourgeForge que de vegades donen problemes. Està clar que Google no garanteix res i que pot ser que encara vagi més malament, però ho provarem. Vaig enviar un correu a la llista de Caliu i ja està decidit. Ara cal que ens facin cas i que ens agafin com a beta-testers.
Es veu que Microsoft havia tret un servei similar uns dies abans que no va tenir gaire ressò entre els bloggers i s’han emprenyat una miqueta. Diuen que és que els bloggers tenen publicitat d’AdSense de Google i que per això fan propaganda de tot el que surt de Google i a ells els menystenen. Quina llàstima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada