Correu en "Web 2.0"

Avui he sentit el programa de ràdio Mallorca en xarxa, on en Ricardo Galli explicava el per què del nom Web 2.0, que el van inventar a O’Reilly, i que va començar amb el Gmail de Google, que incorporava part de la tecnologia AJAX.

Unes de les coses que el distingien era que l’ordre del correu era de baix a dalt i no al revés com estàvem acostumats, és a dir, a l’estil dels blogs. Jo he seguit amb l’ordre cap a baix amb el Kmail, com sempre, però ara l’estic provant d’aquesta manera. De fet, amb l’Akregator va així i m’hi he acostumat de seguida. Ja veuré si amb el correu també m’hi acostumo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada