3 thoughts on “Veu sobre IP lliure

 1. Gràcies pel comentari 🙂

  Potser aviat un altre amb més alternatives.

  Alternatives? Tal com em va senyalar el meu germà, en aquest post de Barrapunto queda clar el greu problema de les alternatives:

 2. Jo prefereixo dir-ne substituts, més que no alternatives, perqè crec, com el Benjamí, que el programari lliure no ha de ser una alternativa, sinó que ha de substituir el programari privatiu.

 3. Hola!

  Sí, estic d’acord amb alternatives i substitut. M’haig d’auto-educar (aquests vicis…)

  El meu post de “les alternatives” i “greu problema” era irònic, ara ho he llegit i potser no es nota. En el conjunt de substituts (n’hi ha varis) tenir alternatives no hauria de ser un problema. Em va fer gràcia com ho explicava el comentari, i el mateix amb el típic “un menú” o “el Mc. Donalds” (li vaig llegir al Benjamí fa temps…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada